Artikler

Bowling i Trondheim

Negotia i Tietoevry Trondheim ønsker å arrangere TNM (TietoevryNegotiaMesterskap) i bowling. Tid og sted for hendelsen vil komme etter fristen for påmelding, men vi tar utgangspunkt i slutten av juni. Det vil også bli bespisning på arrangementet slik at vi ber om bindende påmelding for riktig bestilling av plasser. 

Det spilles 2 runder bowling hvor sammenlagtsummen over 2 runder gir en mester. Det vil også bli vurdert andre priser😊

Påmelding innen 12. juni via tillitsvalgt i Trondheim Håvard Kvamvold (havard.kvamvold@tietoevry.com)

Vinnere av påskequiz trukket!

Vi har nå avsluttet påskequizen og trukket ut 10 heldige vinnere av fine Negotia-sekker.

Les mer

Webinar 19.mars 2024 - Kunstig Intelligens utilslørt

Webinar

Opptak fra webinar 19.mars 2024 angående kunstig intelligens ("Kunstig Intelligens utilslørt - Navigering i fremtidens arbeidsplass"). NB! Krever innlogging.

Les mer

Protokoll årsmøte 2024

Protokoll

Innkalling til årsmøte 2024

Det innkalles til årsmøte i Negotia avdeling Tietoevry onsdag 6.mars 2024 kl. 15:30.

Les mer

Varsel om ordinært årsmøte 2024

I henhold til våre vedtekter så skal det avholdes årsmøte og valg før 1.mars og årsmøtet skal varsles minst 4 uker i forveien. Negotias sentrale vedtekter, som våre lokale vedtekter bygger på, ble fristen for årsmøtet endret på Landsmøtet i 2023 til 15.mars. Dette for å gi avdelingene bedre tid til årsmøtene. Det anses derfor hensiktsmessig å sette dato for årsmøtet til onsdag 6.mars. Frist for innmelding av saker til årsmøtet er senest 2 uker før årsmøtet dvs. innen 21.februar

Før årsmøtet skal det også gjennomføres valg på nytt styre. Valgkomitéen er allerede i gang med sitt arbeid og vi håper at mange kandidater melder seg til innsats i Negotia styret! Egen mail om valget vil komme fra valgkomitéen, men dersom du allerede nå vet at du vil bidra aktivt så kan du sende mail til anja.ehrecke@tietoevry.com.   

Innkalling med dagsorden og kopi av alle saker som skal opp på årsmøtet vil bli sendt ut innen 28.februar. Det vil bli allokert møterom for årsmøtet med tillitsvalgte i Oslo og Trondheim og ellers mulighet for oppkobling via Teams.