Nyheter

Annonse - tillitsvalgt i Negotia

Ønsker du å være med i styret i den tøffeste og mest spennende fagforeningen i EVRY?

Negotia EVRY er den største fagforeningen i Nordens største IT-konsern og vi søker kontinuerlig etter talentfulle og ambisiøse tillitsvalgte. Er du en av dem?

Årets valg vil bli gjennomført i løpet av februar 2013 og det skal velges mange nye tillitsvalgte til styre, hvor virketiden vil være henholdsvis 2 og 1 år.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten, les annonsen her.

Negotias landsmøte 2012

Tillitsvalgte fra hele landet møttes på Gardermoen helgen 17. og 18. november. Fra Negotia EVRY møtte 3 delegater; Eirik Bornø som leder fra Negotia EVRY og styremedlem i Negotia styret, Jon-Roar Selenius og Karen-Sofie Henriksen begge som styremedlemmer fra Negotia EVRY.

Les mer: Negotias landsmøte 2012

Hvorfor skal jeg være organisert - lønner det seg?

Det er kanskje slik at vi som jobber med disse tingene til daglig blir litt blind for at andre ikke skjønner det som for oss er innelysendeFrown? Vi registrerer at både medlemmer og ikke medlemmer spør om hvorfor de skal/bør være organisert i en fagforening, og da vi må erkjenne at vi er/har vært for dårlige til å formidle viktigheten av å ha sterke og levedyktige fagforeninger.

Les mer: Hvorfor skal jeg være organisert - lønner det seg?

Negotia

Negotia er en partipolitisk uavhengig arbeidstaker- organisasjon tilsluttet YS. Forbundet har i dag cirka 21.500 medlemmer på forskjellige virksomheter i privat sektor landet over, og i alle bransjer. Medlemmene er for det meste ansatte innen kontorvirksomhet, administrasjon, salg, service, lager og laboratorie (tekniske funksjonærer) - og ikke minst innen IKT-bransjen.

 

Navnet Negotia assosierer forhandlinger, det å finne løsninger, noe som er selve kjernen i den virksomheten vi driver.
 
Å utvikle og vedlikeholde et godt samarbeid mellom partene på bedriften, er en grunnleggende ide ved organisering. Organisering handler om å komme i posisjon i forhold til ledelsen i bedriften. Det handler om hva en ansattgruppe kan oppnå på sin arbeidsplass, ved hjelp av tariffavtale og det Negotia kan tilby innen rådgivning, bistand, opplæring og informasjon.
 
Vi bryr oss om hvordan medlemmene har det på jobben. Vi bestreber oss på å drive en smidig oppfølging av medlemsgruppene, tilpasset lokale behov. Og vi legger vekt på tilgjengelighet, kvalitet og effektivitet. På denne siden finner du ut mer om hvordan vi tenker og jobber.
 
Negotia gir deg litt mer

Les mer om Negotia og medlemsfordelene. Les også mer om YS medlemsfordelene.

 

 

Se filmen vår...

 

Organisering gir styrke!