Nyheter

Lys i tunnelen...?

Skal vi gå «baklengs inn i fuglekassa», eller skal vi i stedet brette opp ermene og (ut)gjøre en forskjell? Jeg tror dette er essensen av hva hver enkelt av både de som virksomhetsoverdras til IBM og de som blir igjen i EVRY må bestemme seg for!

Les mer

Å overleve en nedbemanning

Elin Ørjasæter har en interessant artikkel i Aftenposten om det å overleve en nedbemanning.

Høstjakta (eller rightsizing om du vil)

Dagens børsmelding gjør det helt klart at årets ferie ikke bare er på hell, den er et avsluttet kapittel - "høstjakta" er i gang!

Les mer

Resultat lønnsforhandlinger Norge/Nordic

Negotia har vært gjennom en svært hektisk vår med utfordrende oppgaver. Salg av selskapet og tøffe nedbemanningsrunder ble avløst av lønnsforhandlinger og i skrivende stund er neste nedbemanningsrunde allerede i gang, største hittil i år. yell

Les mer

Lønnsforhandlinger 2015

I dag 18.5 gikk startskuddet for årets lønnsforhandlinger i EVRY Norge og EVRY Nordic Operation. Forhandlingene foregår utover i uken.  Årets lønnsoppgjør er et såkalt mellomoppgjør. Det betyr at det kun forhandles om størrelsen på lønnstilleggene og ikke om utformingen av selve tariffavtalen.

Les mer

Fusjonsutredningen mellom Negotia og Parat stanses

Styringsgruppen konkluderer med at det ikke er grunnlag for å utforme en endelig og bindende avtale om sammenslåing av de to forbundene. Les artikkel her.