Artikler

Viktig informasjon om medlemskapet!

Flere medlemmer har henvendt seg med spørsmål om hvordan de skal forholde seg til medlemskap hvis de slutter i EVRY, endrer stillingsbrøk eller tar permisjon. Negotia har differensiert kontingent slik at de som har lavere stillingsprosent også betaler en lavere kontingent. Blir du også uten inntekt en periode så kan du også søke om kontingentfritak. Og som pensjonist skal du bare betale 1 månedskontingent pr. år. Og du beholder medlemsfordelene!

Medlemskapet er personlig, og er uavhengig din arbeidsgivertilknytning. Det vil også si at du selv må foreta deg noe aktivt for å varsle Negotia om endring i ditt arbeidsforhold, søknad om kontingentfritak, overgang til pensjonist. Eventuell utmelding må også gjøres personlig, noe som er et krav fra forsikringsselskapet pga. den innebygde grunnforsikringen i medlemskapet.

 Spørsmål Svar
Hvordan søker jeg pensjonistmedlemskap? Send mail til medlem@negotia.no om du har blitt pensjonist
Hva gjør jeg hvis jeg slutter i EVRY? Det vil trekkes kontingent av evt. etterlønn/feriepenger automatisk, så du må selv be lønningskontoret om å stoppe trekk. Hvis kontingent ikke kan trekkes av lønn, vil forbundet sende krav om kontingent via giro.
Meld også fra til medlem@negotia.no om at du har sluttet og oppgi evt. ny arbeidsgiver.
Hva om jeg endrer stillingsbrøk? Du må selv varsle lønningskontoret om endringer i trekk:
  • 384,- for 76-100% stilling
  • 288,- for 51-75% stilling
  • 192,- for 0-50% stilling
Hva om jeg tar permisjon uten lønn, blir langtidssykemeldt eller blir arbeidsløs? Send søknad om kontingentfritak til medlem@negotia.no
Endring i adresse/telefon? Gjøres selv via "Min side" på www.negotia.no (krever innlogging) 
Utmelding? Vi håper selvfølgelig at ingen ønsker å melde seg ut, det er tross alt mange fordeler i å være medlem. Eventuell utmelding skal også gå til forbundets postkasse medlem@negotia.no

Det er også slik at forbundet har en karantenetid på 3 måneder for nyinnmeldte medlemmer før man kan få juridisk hjelp. Det er således ikke mulig å spekulere i å være uorganisert for så å melde seg inn den dagen man trenger hjelp.

cry

Sett gjerne også klubbens postkasse negotia@evry.com på kopiliste hvis du sender endringer til forbundet slik at vi også er informert.