Artikler

EVRY vurderer Storage & BackUp Norway

Viser til artikkel publisert på intranett 12.april 2013.

Negotia er informert om prosessen, vedrørende vurderingene om tjenesteutsettelse av Storage og Backup, som er igangsatt av ledelsen. Negotia har i den forbindelse gitt klart uttrykk for at vi ikke støtter dette.

Negotia er imot tjenesteutsetting av kjernevirksomheten vår og mener at det er knyttet stor risiko til noe slikt. Vi tenker da både på den spesifikke kundekompetansen som våre ansatte har samt den risikoen det innebærer å tjenesteutsette et område hvor tredjepart leverandør etter vårt syn vil ha fullt innsyn i alle våre data.

Negotia har oppfordret ledelsen i EVRY om å vurdere om de gjennom sterk styring av produksjonsmiljøene kan ta ut de synergier som kreves for å kunne være konkurransedyktig uten eksternt kjøp av disse tjenestene. Dette må gjøres gjennom involvering og tett samarbeid med de ansatte.

Negotia mener at vi ikke har mottatt god nok dokumentasjon, inkludert økonomiske konsekvenser, risikovurderinger og bemanningsmessige konsekvenser, som underbygger og forklarer de endringer ledelsen vurderer. Vi har på dette grunnlag ingen mulighet til å gjøre en fornuftig og realistisk vurdering av de publiserte forslagene/vurderingene på det nåværende tidspunkt.

 

VEDLEGG – protokoll fra drøfting 8. mars 2013